Co potřebuje ke svému životu muž
Říkala jsem si, že nebudu rozdávat zas až taková moudra do života, ale vzhledem k tomu, že každý má občas problémy ve vztahu, rozhodla jsem se podělit o své zkušenosti. Tak tedy, co potřebuje k životu muž, řazeno dle důležitosti:

1) sex - ano, pro mladé dívky v rozpuku puberty, které čtou harlekýnky a nad postelí jim vedle Justina Biebra visí plakát růžového jednorožce to bude asi šok, ale je to tak. Pokud něco dokáže proměnit mrzouta v žoviálního vtipálka nad věcí s přihlouplým úsměvem, pak je to dámy sex. Pamatujte na to, až váš muž přijde domů nabručený z práce.

2) jídlo - dávám ho na druhé místo, ale vlastně je to tak na stejno se sexem. Výhoda je ta, že jídlo můžete svému muži naservírovat i před dětmi. A po něm nejlépe sex.

3) klid - jen si to představte, nabručený muž přijde domů, celý den (pravděpodobně) neměl sex a má hlad. A my na něj hned vychrlíme co nám doma nefunguje a že děti hodily vaší oblíbenou rtěnku do záchodu. To bych se i já na jeho místě odebrala raději do hospody. Dejte mu nejdřív trochu vydechnout a začněte do něj hučet aspoň až po jídle.

4) pochválit - je jedno, jestli se váš muž umí jenom luxusně uprdnout nebo vám opraví počítač tím, že ho restartuje. I když vám to přijde možná hloupý a všechno doma i okolo dětí zařizujete vy, chvalte za každou blbost. Je to potřeba pro jeho spokojenost, abyste ho ujistily, že je k něčemu dobrej.

5) odpočinout si od vás - někdy je prostě toho sexu, jídla, klidu, chválení a dětí doma až moc. Muž si prostě jednou za čas potřebuje něco důležitého zařídit s kamarády v hospodě. Například pivo. "Jednou za čas" je časový údaj, na který mívá žena a muž naprosto rozdílný názor.

PS: podobnost s mým nebo vaším mužem je čistě náhodná a třeba zrovna u vás je to úplně naopak :-)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu